kamagra oral jelly

Ron White Says Fortell en historie for å bygge minnekraften

Av Ron White Memory Expert og USA Memory Champion

I nivåene av minnetrening inkluderer forening elementer av minnetrening, for eksempel akronymer. Har du hørt om akronymer? kamagra gel En akronym er en serie bokstaver opprettet ved hjelp av det første bokstaven i hvert ord. IBM er et akronym for International Business Machines. AT er et akronym for amerikansk telefon og telegraf. Disse brukes av selskaper fordi de er enklere å huske. Da jeg var i videregående skole, fortalte vitenskapslæreren meg at jeg kunne lære regnbuens farger i riktig rekkefølge ved å huske navnet Roy G Biv.

R for rød, O for oransje, y for gul, G for grønn, B for blå, Jeg for indigo og V for fiolett. Et annet akronym jeg lærte i skolen var en enkel måte å huske de store innsjøene på. Det kalles hjem. H for Huron, kamagra jelly O for Ontario, M for Michigan, E for Erie og S for Superior. Det er en enkel måte å lære de store innsjøene på.

Kan akronymer brukes til alt? Nei. Er det mer avanserte måter å beholde informasjon på? Ja. Men hvert nivå av minnetrening er viktig, kamagra oral jelly og du vet aldri når en god gammeldags akronym er det du trenger å bruke for å huske noe viktig informasjon.

En lenke er en metode for å hente informasjon ved å fortelle en historie. Mange gamle bøker, som Bibelen, ble sendt ned fra en generasjon til den neste denne veien. Jeg vedder på at du kan synge mange av favorittlåtene dine på radioen og ikke gå glipp av et slag. Årsaken er at du har nummer én, innlemmet lenkemetoden for å huske ved å knytte en tanke til den neste, sanger inneholder også rytme som hjelper minnet ditt. kamagraoraljellynorge En kobling knytter bare en tanke til den neste. For eksempel, her er en liste over 19 artikler. Hvis jeg ber deg om å huske dem ved hjelp av grunnleggende forening, ville det ikke fungere. For eksempel er nummer ett Mount Rainier, nummer 2 er is, nummer 3 er trær, nummer 4 er sykkel. Hva har disse elementene til felles med nummeret de er med? Ingenting jeg er klar over. Så i dette tilfellet ville grunnleggende forening ikke fungere.

Neste nivå er foreningskæden eller lenken. http://kamagraoraljellynorge.nu Len deg tilbake, slapp av og nyt denne historien. Jeg vil at du skal fokusere på å se bildene i denne historien veldig tydelig, levende og kraftig. Her er historien:

Mount Rainier har is på toppen og trær på siden. Kommer nedover fjellet er en sykkel ridd av en tysk hyrde. Han har et glass vann i den ene hånden og en sko i den andre. På bunnen av fjellet krasjer han inn i et TV-apparat og lander på en pute. Han hopper av puten på en trampolin, og hopper av trampolinen inn i et fly. Flyet lander i Dallas og Richard Nixon venter på ham. Han har på en brun lue, svarte støvler; Han gir ham en sjekk for $ 50.000 og nøklene til en helt ny Corvette. Han kjører deretter Corvette tilbake til Mount Rainier.

Kamagra Gel

Kamagra Gel

Nå skal vi gjøre dette en gang til. Forskjellen er at jeg vil at du skal gjenta elementene høyt. Forresten, hvis du beveger hendene dine og bruker kroppsspråk, har du forsterket bildene i tankene dine. Så, her går vi. Len deg tilbake og les denne historien. Mount Rainier har is på toppen og trær på siden. Gjenta med meg. Mount Rainier har is på toppen og trær på siden. Kommer nedover fjellet er en sykkel ridd av en tysk shepherd. Gjenta med meg, komme nedover fjellet er en sykkel ridd av en tysk shepherd. Han har et glass vann i den ene hånden og en sko i den andre. https://en.wikipedia.org/wiki/Tadalafil Gjenta med meg, han har et glass vann i den ene hånden og en sko i den andre. På bunnen av fjellet, krasjer han inn i et TV-apparat. Gjenta med meg, på bunnen av fjellet, krasjer han i et TV-apparat. Han lander på en pute, hopper på en trampoline, og hopper av trampolinen inn i et fly. Gjenta med meg, lander han på en pute, hopper på en trampoline, og hopper av trampolinen inn i et fly. Flyet lander i Dallas og Richard Nixon venter på ham. Gjenta med meg, flyet lander i Dallas og Richard Nixon venter på ham. Han har på en brun lue og svarte støvler. Gjenta med meg, han har en brun lue og svarte støvler. Han gir ham en sjekk for $ 50.000 og nøklene til en helt ny Corvette. Gjenta med meg, han gir ham en sjekk for $ 50.000 og nøklene til en helt ny Corvette. Han kjører deretter Corvette tilbake til Mount Rainier. Gjenta med meg, han kjører deretter Corvette tilbake til Mount Rainier. Har du brukt kroppsspråk med det? Det gjør jeg alltid. Jeg holder ut hendene mine som jeg holder et glass vann og en sko. Jeg spretter som jeg på trampolinen, og jeg handler som jeg Richard Nixon, og jeg holder ut hendene mine som de har nøkler og $ 50.000 i dem.

La oss gjøre dette en gang til. Her går vi. Fokus på historien:

Kamagra Gel

Kamagra Gel

Mount Rainier har is på toppen og trær på siden. Gjenta med meg. Mount Rainier har is på toppen og trær på siden. Kommer nedover fjellet er en sykkel ridd av en tysk shepherd. Gjenta med meg. Kommer nedover fjellet er en sykkel ridd av en tysk shepherd. Han har et glass vann i den ene hånden og en sko i den andre. Gjenta med meg, han har et glass vann i den ene hånden og en sko i den andre. http://kamagraoraljellynorge.nu På bunnen av fjellet, krasjer han inn i et TV-apparat. Gjenta med meg, på bunnen av fjellet, krasjer han i et TV-apparat. Han lander på en pute, hopper til en trampoline, og hopper av trampolinen inn i et fly. Gjenta med meg, han lander på en pute, hopper til en trampoline, og hopper deretter av trampolinen inn i et fly. Flyet lander i Dallas og Richard Nixon venter på ham. Gjenta med meg, flyet lander i Dallas og Richard Nixon venter på ham. Han har en brun lue og svarte støvler. Gjenta med meg, han har en brun lue og svarte støvler. Han gir ham en sjekk for $ 50.000 og nøklene til en helt ny Corvette. Gjenta med meg, han gir ham en sjekk for $ 50.000 og nøklene til en helt ny Corvette. Han kjører deretter Corvette tilbake til Mount Rainier. Gjenta med meg, han kjører deretter Corvette tilbake til Mount Rainier.

Nå er det på tide å se hvor mange du husket. Nå, på et ark skriver du ned alle elementene i denne listen. Don skrive ut historien, kamagraoraljellynorge i stedet, skriv bare hvert substantiv i historien. For eksempel blir Mount Rainer det første elementet på listen.

Sett boken til side nå og skriv ned elementene det er 16 elementer. Ikke bruk mer enn 4 5 minutter på denne øvelsen. kamagra oral jelly Når du er ferdig, kom tilbake og sjekk svarene dine. Svarene nedenfor:

Vel, hvordan gjorde du? Kjørte linkmetoden for deg? Jeg vedder på at du gjorde det ganske bra. Våre sinn er egentlig de største datamaskiner noensinne laget, og jeg mener det. Don bli fanget i å være perfekt akkurat nå. Dette er en veldig enkel minnemetode, men tilstrekkelig til å huske lister der det ikke er viktig å vite hva 6 er uten å måtte tenke på det. Jeg må bekjenne at jeg ikke bruker denne metoden i seg selv veldig mye. kamagra jelly Imidlertid parrer jeg denne metoden med reisemetoden eller loci-metoden, ofte for å lagre mer enn ett stykke informasjon på hver fil.

Ron White minne trening ekspert er en to-time USA Memory Champion og har holdt rekorden for den raskeste å huske et kort kort i USA (1 minutt 27 sekunder). Han lærte sitt første minnesseminar i 1991 etter å ha deltatt på et minneverksted som en høyskoleferske. Før verkstedet på minne hadde han ingen anelse om at hjernen hans kunne bli trent på denne måten, og din kan også! Siden da har han dukket opp på Good Morning America, Fox og Friends, CBS Evening News, CBS Early Show, Discovery Channel, The History Channel, The Martha Stewart Show og aviser, kamagra gel magasiner og viser over hele landet som diskuterer minnet. Ron er ettertraktet som nasjonens nummer én minnetreningsekspert og lærer forretningsfolk og studenter hvordan man maksimerer minnet deres for å huske navn, tall, bøker, språk, dikt og alt annet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *